rabatter

Det är inte bara för affärerna som internethandeln har skapat en otrolig revolution. Även för kunden så har internet lett till både bättre priser och större utbud. 

Internet och möjligheten att i ljusets hastighet kommunicera med människor och enheter på andra sidan jorden har haft en stor påverkan på handeln då företagen helt plötsligt inte bara behöver konkurrera lokalt utan även tänka på den nationella och internationella marknaden. Även företag som inte har någon existens på nätet måste ha sina nätfokuserade konkurrenter i åtanke när de sätter priser, ger service och marknadsför sig.

Även om många kunder inte är lika lojala samt mer priskänsliga på internet än de tidigare var när fysiska butiker dominerade så finns det sätt att locka till sig kunderna att återvända. Ett av de vanligaste sätten att göra detta är att använda sig av mail och sociala kanaler för att nå ut med sina erbjudanden. Då de du når i dessa kanaler huvudsakligen är tidigare kunder så brukar resultatet för dessa satsningarna vara mycket bra. Ofta använder man sig även av rabattkoder i dessa sammanhangen för att kunna de lojala kunder lite mer exklusiva erbjudanden.

Från konsumentens sida går det dock ofta att ta del av dessa utan att slaviskt följa företagens alla kanaler och utskick. Med hjälp av sidor som rabatterat.nu kan man hitta alla nu aktuella erbjudanden och rabattkoder för de populäraste butikerna. Detta gör att även de mest priskänsliga konsumenterna kan ta del av de bästa erbjudandena.