discount
Om man letar efter de absolut bästa rabatterna online så kan man ibland hamna i ett hav av hemsidor och länkar. Våga fråga om rabatter. Innan du slutför din order kan du ringa eller skicka e-post till företaget och fråga om du kan få något bättre pris. Några kanske säger nej men dom flesta vill få nya kunder och erbjuder gärna nykundsrabatt.

När man inte hittar några rabatter eller väldigt få så kan man vända sig till en hemsida som samlar rabatter på olika typer av produkter. Man kan även gå in på hemsidan man vill ha rabatt på och söka efter erbjudanden och rabatter. Ibland får man kanske 10% rabatt om man anmäler sig till deras nyhetsbrev. Ibland är det svårt att se aktuella rabatter på olika hemsidor för att många webbutiker väljer att marknadsföra sina rabatter via olika hemsidor som samlar rabatter eller via ett nyhetsbrev.

Ett exempel på en rabattsida är AlltidREA som erbjuder rabatter på många olika produkter. Bland annat så har dom samlat rabatter inom hem & inredning, Kläder & skor och Ljud & bild. Alltid rea har många fler produktkategorier. Allt från bildelar till läppstift.

Några riktigt bra rabatter som finns just nu är på skor som har över 70% rabatt på riktigt snygga skor. Ett par väldigt billiga sminkbord som har över 40% rabatt. Bäddsoffor med 70% rabatt som är väldigt praktiska. Detta är bara några få utvalda exempel utav en väldigt stormängd rabatter. Just nu har dom över 370.000 rabatterade produkter och det kommer alltid in fler produkter.