shutterstock_376325668

Att tjäna lite extra pengar på sidan om jobbet är något de flesta vill, speciellt om det är snabbt och enkelt. Här kommer ett par enkla exempel på deltidsjobb där du kan få lite extra pengar i fickan.

Betalda undersökningar

Genom betalda undersökningar kan du med minsta ansträngning tjäna ett par tusen extra i månaden, och allt du behöver göra är att besvara frågor om vad du tycker och tänker runt produkter. När företag kommer på nya idéer och lösningar vill dom gärna veta vad kunderna tycker om dem, och därför är företagen villiga att lägga ner stora summor på att testa och undersöka vad privatpersoner tycker om produkten. Och det bästa med det hela är att det ända du behöver är dina egna åsikter, inga speciella kvalifikationer behövs då alla har en egen åsikt.

Driva en rabattkodssajt

Du kan även testa att ha en sajt med rabattkoder samlade från olika företag, detta system kräver minimalt underhåll och är även enkelt att sätta upp. Sättet du tjänar pengar är att du får en mindre summa för varje gång någon använder kuponger från din sajt, det kommer kanske inte bli så mycket pengar i början men uppdaterar du den ofta kan det snart bli stora summor. För ett exempel på en sådan sajt kan du titta på Alltidrea.

Översätta texter som frilans

Om du är väldigt bra på språk kan detta vara något för dig, företag stora som små behöver ibland texter översatta av olika anledningar men har inte alltid folk till hands för detta. Då är det ett ypperligt tillfälle för dig att kliva in och assistera med detta, genom att då visa framfötterna och göra ett bra jobb kan du även få flera antaganden. Många företag lägger upp texter som de behöver få översatta på sajten Textbroker.