4986214-web

Idag är bra molntjänster näst intill ett måste och det finns både tid och pengar att spara in genom att använda dessa. Vi skall nedan ta upp några exempel på hur du som företag kan spara, förbättra och utveckla ditt företag med några enkla tjänster som finns att tillgå på marknaden.

It-drift

Detta är förmodligen en av de största och bästa biten när det gäller molntjänster. Här finns en massa saker att göra och en hel del fina saker som till exempel att placera en PLC i fabriken. En PLC kan övervaka i princip allt som händer och sker i företaget, allt från surfplattor och mobiler till datorer och maskiner. Axxos har specialiserat sig på just dessa saker och du kan köpa tjänsterna och få allt installerat på plats.

Onlinefakturering

Du kan skapa egna snygg fakturor på olika platser och ibland finns där en prova-på-period som kan spara in ett par kronor. Det går att skapa både e-fakturor och vanliga fakturor.

Att ha en snyggt utformad faktura kan vara en god ide då det är möjligt att också tillföra annan information, logo eller annat som kan gagna företaget.

Outsource och kunskap

Det finns en hel del webbsidor vi kan skapa konton hos och köpa tjänster över hela världen och det kan gälla saker som att få en applikation till en mobil skapad eller varför inte få SEO-texter skrivna som gör att företagets webbsida rankas högre vid en sökning på Google.

Videokonferens

Att hålla konferens via videolänk eller nyttja applikationer som Skype och liknande tar bort telefonkostnaderna. Dessa saker täcks då av kostnaden du betalar i internetavgift vilket gör att det kan bli väldigt lönsamt i längden, särskilt om det handlar om utlandssamtal.

Ytterligare tips på bra applikationer hittar du här.